Mi az Atlas


 

tovább  »

 

Módszer

 

 

tovább  »

 

Visszajelzések

 


 

tovább  »

 

Visszajelzések

 


Az alábbiakban olvasható néhány ember véleménye, akiknél már az Atlas a helyén van.

Fehérné Zsóka 54 éves, könyvvizsgáló

Szívesen megosztom tapasztalataimat az AtlasPROfilax kezeléssel kapcsolatosan. Alapvetően egészségesnek érzem magam, és különösebb panaszom sem volt a kezelés előtt. A rendszeres súlyzós edzés alatt szerzett sportsérülésem miatt a bal vállamban egyes mozdulatoknál fájdalmat éreztem, és időnként nehezebben mozgott ez a karom. A kezelés után vettem észre, hogy a fájdalom teljesen megszűnt, most már olyan tevékenységet is végezhetek, ami eddig enyhe fájdalommal járt. Érezhetően lazább a nyakam, könnyebben tudom fordítani a fejem, ez az érzés lényegesebben komfortosabbá teszi a mindennapjaimat. A kezelés után nagyszerű volt a kontroll kezelés során kapott masszázs. Jól vagyok !!!

Üdvözlettel: Fehérné Zsóka ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ), 54 éves, könyvvizsgáló


Zsolt, 43 éves, újságíró

Az AtlapPROfilax kezeléssel kapcsolatos tapasztalataim: A kezelést azért vettem igénybe, mert a nyakamat nem bírtam mozgatni illetve alvászavarral is küszködtem, enervált voltam. A beavatkozás után hirtelen nagyon sok energiám lett és a nyakam végre mozgatható állapotba került. Az alvászavarom is enyhült, csillapodott. Azóta sokkal többet tudok gyalogolni, a derekam és a nyakam sem fáj. Az alvászavarom is csillapodott. Az előírt gyakorlatsorokat minden reggel elvégzem. Összességében a kezelés óta folyamatosan érzem a változást, sokkal kevésbé vagyok fáradékony, sokkal több energiám van. 

Köszönettel, Zsolt, 43 éves, újságíró


Katalin, 50 éves

Nagyon örültem a lehetőségnek, hogy kipróbálhattam az AtlasPROfilax kezelést, hiszen sok jót hallottam róla. Reménykedtem benne, hogy az állandó reggeli szédüléseim, amik évek óta kínoztak – gondolom a csigolyák elmeszesedése miatt – elmúlnak. Nos, a kezelés után közvetlenül azt tapasztaltam, hogy sokkal jobban „forog” a nyakam, az autóban gond nélkül hátra tudom fordítani a fejem, ami addig nem ment. A tartásom mind állás, mind ülés közben sokkal egyenesebb lett, amire azóta is jobban/könnyebben odafigyelek. Pár nap elteltével eszméltem rá, hogy elmúltak a reggeli szédüléseim! A kezelésen kb. 2 hónapja vettem részt, a szédülések azóta sem jelentkeztek.

Köszönettel: Katalin, 50 éves


Éva, 49 éves,

Nagyon köszönöm, hogy részt vehettünk az AtlasPROfilax kezelésen. Panaszaim a kezelés előtt: időváltozás előtt napokon keresztül erős fejfájás.

A kezelés után a fejfájásom teljesen megszűnt. 2011. márciusban vettem részt a kezelésen, és mivel nekem hatásos volt, májusban az iker lányaimat is elvittem (20 évesek) a kezelésre. Évinek nagyon sokat fájt a háta (gerincferdülése van), Edina pedig front érzékeny mint én, neki is napokig tartó erős fejfájása volt. A kezelés után Évinek megszűnt a hátfájása, pedig előtte minden reggel hát és gerincfájással ébredt. Edinának is enyhült a fejfájása,  nincs  napokig tartó erős fájdalom.

Köszönettel: Éva, 49 éves, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Papp Hajnalka, Szalay Árpád

Az AtlasPROfilax kezelésen férjemmel együtt vettünk részt. 

Először a férjemről, Árpádról, aki 68 éves. Évek óta küzd derékfájással, MR vizsgálat alapján gerincsérv közeli állapotban van. Fájdalmai hajolás, ágyban felülés, de akár séta közben is felerősödtek. Ezen kívül, hol enyhébb, hol erősebb mértékben szédült, akár ágyban fekve is. Először 4-5 héttel a kezelés után merte kimondani, hogy fájdalmai csökkentek, ritkábban jelentkeznek, a felülés sokkal könnyebben megy. Szédülései is ritkultak és enyhébbek. Évekkel ezelőtti gerincvizsgálata óta gyógytornázik (panasztól függően napi vagy heti rendszerességgel), a kezelés óta is ezt a gyakorlatot folytatja.

Az én problémáim: évek óta sokszor fájt a nyakam, a vállaimban állandó fájdalom, nyomásérzés volt (mintha ólommellényt terítettek volna rá), karjaim nehezen mozogtak, gyengék voltak, sokszor elzsibbadtak. Szinte napi rendszerességgel fordult elő égő fájdalom a nyaktól kiindulva mindkét vállamban, ilyenkor a fejemet sem tudtam fordítani. Bal karomat nem tudtam a hátamon a gerincemre fektetni kézzel a nyak felé, derékszögben is csak nehezen ment. Ez most már sokkal jobban megy, még nem ugyanolyan, mint a jobb karom, de sokat javult. Nyakam is sokkal nehezebben és szűkebb körben forgott, mint a kezelés előtt. Nálam a vállban érzett állandó fájdalom és nehéz nyomásérzés javulása a kezelés után azonnal jelentkezett, ahogy a nyak könnyebb, fájdalommentes forgatása is. Az égő érzés sokkal ritkábban jelentkezik (pl. ha órákig kell ülnöm a számítógép előtt) és rövidebb ideig tart.

Összességében sokkal könnyebben, ritkábban jelentkező fájdalmakkal élek, és ezáltal sokkal aktívabb is vagyok, teherbírásom lényegesen jobb lett.

Annak, hogy fájdalom még mindig jelentkezik, oka lehet az évekkel ezelőtt diagnosztizált kopás, meszesedés a nyakamban és térdemben.

Nekem volt a kezeléssel kapcsolatban más tapasztalatom is. Általában kontaktlencsét viselek, csak esténként és néha hétvégén hordok szemüveget. Néhány hónappal ezelőtt mutattam a füleim mögötti csontot a férjemnek, panaszkodva, hogy mindkét oldalon annyira kiáll és van egy mélyedés, amit a szemüveg szára annyira nyom, hogy sokszor le kell vennem a szemüveget. Arra a megállapításra jutottunk, hogy sajnos ilyen a koponyám, nincs mit tenni. A kezelés utáni napokban sokszor simogattam a füleim mögötti részt (a kezelés után pár napig még fájt) és akkor vettem észre, hogy a dudorok sokkal kisebbek lettek és azóta a szemüveg sem nyomja. Fogalmam sem volt róla, hogy az a két dudor nem mindig volt olyan nagy.

A kezelés után tanult gyakorlatokat reggelente elvégzem, ha közelgő fájdalmat érzek abbahagyom amit csinálok, és néhány gyakorlattal, egy kis pihenéssel meg tudom előzni a fájdalom kialakulását. Nagyon hálásak vagyunk, a kezelés óta sokkal jobban érezzük magunkat és sokkal több energiánk van, mint előtte.

Köszönettel: Papp Hajnalka, Szalay Árpád ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )


Dr. Csókási Zsolt  / radiológus szakorvos, 51 éves, Halásztelek/

Reggel felkelés után nehezen járódott be a derekam, munka közben a tarkóm rendszeresen fájt, állandó nyomást éreztem. Nehezen tudtam balra fordítani a fejem. Sportolás során korlátozott volt a fejmozgásom. AtlasPROfilax kezelés után pár nappal a reggeli felkelés során nem éreztem a derekam kötöttségét és fájdalom nélkül mentem munkába. Továbbá a fejem mozgatása már semelyik irányba nem korlátozott, sportolás során nem fáj a derekam és a fejem gyors mozgatása nem okoz problémát.

www.3dultrahang.hu


Földiné Nagy Anita / 16 éve fodrász, Körösladány/

20 éve tartó szörnyű fejfájásom szűnt meg egy nap alatt az AtlasPROfilax kezelésnek köszönhetően. A fejfájásom oka a nyaki gerincsérvem volt, aminek a fájdalmát csak mindennapos gyógyszeres kezeléssel bírtam elviselni. Már azt hitem, hogy mindent kipróbáltam, amikor rátaláltam erre a csodás módszerre. Két héttel a korrekció után azt mondtam, hogy ha csak eddig tartana a tünetmentességem, akkor is megérte az egész. Persze azóta sem, azaz több, mint féléve élek fejfájás és gerinc problémák nélkül. Köszönöm!

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Dr. Mihályfi Adrienne / fogszakorvos, Békéscsaba /

Foglalkozásomból adódóan állandóan nyak, váll, és derék fájdalmaim voltak, melyek szinte teljesen megszűntek az AtlasPROfilax kezelés után. Sokkal könnyebben fordul a fejem, kevésbé megerőltető a rendelői munka. A fiam korrekciója után sokat javult a testtartása.

Asszisztensnőmnek a kezelés óta egyszer sem jelentkezett az addig rendszeres  migrénes fejfájása. Örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre és ezáltal én is jobban érzem magam és a környezetemben élőknek is tudtam segíteni. Hálás köszönetem!

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     


Dr. Kis Erika / radiológus, 54 éves, Gyula /

Gyerekkorom óta merev volt a gerincem, és egyre fokozódó jobb oldali görbületet észleltem a háti gerincemen. Ahogy az évek teltek, egyre több nyaki és háti gerincpanaszom volt. Emiatt évekkel ezelőtt elkezdtem háton úszni, hogy erősítsem a gerinc melletti izmokat. Radiológus vagyok és nagyon sok CT és MR képen láttam, hogy az atlasz nincs a helyén, ezért amikor az AtlasPROfiax módszerről olvastam azonnal tudtam, hogy van alapja, és hittem, hogy működik, ezért megcsináltattam. Minden nap tornázom és az eljárást követően meglepődve tapasztaltam, hogy sokkal hajlékonyabba a derekam, mint egész eddigi életemben, mélyebbre tudok hajolni, és a hátgerincem oldalirányú görbülete csaknem teljesen kiegyenesedett. Néhány nap alatt a hátizom fájdalmam és izomgörcseim is jelentősen enyhültek. Azóta mindenkinek ajánlom a módszert, mert meggyőződtem róla, hogy jelentős eredményt lehet vele elérni, már rövid idő után.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Dr. Mocsonoky Zsuzsa / fogorvos és homeopata orvos, 58 éves, Doboz /

Az idén—2011 tavaszán találkoztam az AtlasProfilax módszerrel. Nem voltam benne biztos, hogy valóban annyira jó, mint ahogy ezt mondták nekem . Hihetetlennek tűnt, hogy egy-két alkalom olyan nagy változásokat tudjon hozni. Miután elég sok problémám volt, a beszélgetések még is csak meggyőztek, hogy érdemes ezt a módszert is igénybe venni. 23 évi fogorvosi munka alatt ( és az évek múlásával egyre inkább) rengeteget fájt a hátam, a nyakam - később a derekam és a csípőm is. Sokszor olyan fájdalmaim voltak a nyakizmaimban, hogy este befejezve a munkát, csak kb. fél órás nyújtó-lazító gyakorlatok után kezdtem normálisan érezni magam. Annak ellenére, hogy különféle jóga gyakorlatokat is végeztem, és igen hajlékony maradtam,( + már nem dolgozom fogorvosként 10 éve)  a nyakam egyre jobban recsegett, egyre merevebb és fájdalmasabb lett. Ezzel párhuzamosan a fejfájások is gyakoribbá váltak, amit határozottan éreztem, hogy sokszor a görcsös izmokból ered.  A tartásom mondhatom, hogy enyhe S alakot öltött, ami szintén romlott az évek alatt. Állandó nyújtózkodási kényszerem volt, hátha ki tudok egyenesedni és ezzel enyhíteni tudok a fájdamaimon. Közel fél éve időnként felszaladt a vérnyomásom, ami szintén erős fejfájást okozott. Nem szedtem állandóan gyógyszert, mert éreztem, hogy e mögött valami más van, és nem akartam ehhez hozzászokni. Kerestem valami megoldást.  Azt már megtapasztaltam, hogy a masszázsok, csontkovácsok és egyéb kezelések csak nagyon ideiglenes megoldást nyújtanak. A korrekció után szinte azonnal szabadabb lett a fejem, a nyakizmok görcse fokozatosan kilazult. A fejfájásaim gyakorisága a tizedére csökkent—és a merev izmok miatti fájdalmak teljesen elmúltak. A hátam görbülete fokozatosan egyenesedik—sokan meg is jegyzik, hogy mennyire megváltozott a tartásom. Tudok egyenesen támaszték nélkül ülni, ami eddig számomra elképzelhetetlen volt.  A járásom sokkal kiegyensúlyozottabb—a furcsa zötyögős helyett egy simább, gördülékenyebb mozgás lett. A derékfájásaim is fokozatosan eltűntek. Ami szintén érdekes, hogy tudok kényelmesen két lábon állni, huzamos ideig is, ami szintén nagy nehézségekbe ütközött, illetve rövid időn belül derékfájással járt.  A vérnyomásom abszolút stabil, azóta egyszer sem volt kiugrás, ennek már lassan fél éve! A család többi tagja is megtapasztalta ennek jótékony hatásait. A fiam fogtechnikus—sokat fájt már neki is a háta, és időnként a feje. A korrekció óta nem panaszkodik és a fejfájásai szintén  lényegesen ritkultak. Anyukám 78 éves. A jobb válla  legalább 3 cm-rel volt lejjebb,mint a másik—állandó derék fájdalmakra panaszkodott. A válla azonnal szimmetrikus lett, a fájdalmai fokozatosan csökkennek. A férjem hát-  és vállpanaszai rövid időn belül megszűntek, a derék fájdalma is lényegesen csökkent, illetve, erősebb fizikai igénybevétel után sokkal hamarabb regenerálódik—és a vérnyomás ingadozásai szintén megszűntek. Nagyon hálásak vagyunk, hogy megkaphattuk ezt a lehetőséget. Sok panasztól, fájdalomtól kellemetlen érzettől szabadított meg minket ez a módszer. Azóta is sok embernek ajánlottam –és mindenki hasonló tapasztalatokról számol be . Nagyon –nagyon megéri, hiszen egy „nyakas” emberből laza, nyugodt emberré válhatunk.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


dr. Sándor Ferenc / sebész és érsebész szakorvos, főorvos , Budapest/

Néhány hónapja szereztem tudomást az AtlasPROfilax módszerről, kedves ismerősömtől, Somi Magdolnától. Azt is megtudtam, hogy a tulajdonában lévő békéscsabai Napkelet Egészségközpontban sikerrel alkalmazzák ezt az eljárást, ezért megkértem, hogy végezze el rajtam is. A helyszín és Magolna személye önmagában nyugtatólag hatott, és oldotta- az ismertlennel szembeni természetes szorongásomat. Részletesen tájékoztatott a nyaki masszázs minden részletéről, így semi váratlan tényező nem hatott zavarólag, amely roved idő alatt le is zajlott. Inkább némi kellemetlenségel járt, mint fájdalommal. Az eredmény azonnal érzékelhető volt, a fejem oldalirányú mozgásterjedelme jelentősen növekedett, a nyakizmok lazultak, ezáltal a feszültségem-mely munkám állandó velejárója-oldódott. Az ezt követő masszázs a gerincpanaszaimat is csökkentette. Az igen kedvező tapasztalataim alapján 25 éves fiamat is meggyőztem, hogy vesse alá magát az AtlasPROfilax eljárásnak. Ő ugyanilyen jó eredményekről számol be. 

A fentiek alapján bátran és meggyőződve ajánlom mindenkinek, hogy az atlas korrekcióra jelentkezzen. 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Kedves Ferenc!

Nagyon pozitív tapasztalataim vannak már 2 nap után. A testem örül, hogy megszabadított egy csomó tehertől, szinte minden szervem jobban működik. :-)

Üdvözlettel:  László


Kedves Ferenc!

Nagyon köszönöm a kezelést és a tanácsokat. Már tegnap is tornáztam, kicsit érzékeny volt a kezelt terület, de jólesett. Ma reggel érdekes tapasztalat volt, hogy könnyebben mozog a nyakam, kevésbé merev. Persze a torna is jót tett :)

Köszönettel, Éva


Kedves Ferenc!

Nagyon köszönöm a gyakorlatokat, s négy "nyakas" nagyon jó, már meg is csináltam őket, határozottan jobb lett!  :-)

Üdvözlettel, Éva


Kedves Ferenc!

Annyira jól sikerült megnyomkodnia az agyam alját, hogy ihajjjjjjj!hozzá se tudok érni,de...... ez nem számít,megbeszéltük,hogy így lesz. a JÓHÍREM : a látásom már ettől is lényegesen jobb,/ a porcicákat szemüveg nélkül is látom/a gyakorlatokat csak lassan, emelkedő tempóban  és mennyiségben veszem fel,mert kicsit zsúfolódnak a feladataim,de a prioritás elve szerint: ........csinálom mindegyiket, rendszeresen a kontroll-ig biztosan. Tapintásra mást érzékelek, mint eddig. Már megint sokat beszéltem.

Üdvözlöm, Ildikó


Szia Feri!

SEMMIFÉLE VÁLTOZÁS NINCS, hacsak az, hogy 2 napja nem szédülök, még akkor sem, ha alkohol kerül a szervezetembe, és ha meleg van, akkor sem. J

Üdv: Zoli


Kedves Ferenc!

Amúgy kicsit olyan érzésem van, mint akit agyonvertek, de ez jóóóóóóóóóóóó! 6 órát aludtam egyben, és az is nagyon jó! A nyaktornát meg csinálom, de ahogy a nyakamhoz érek, az még fáj, de gondolom az normális…

Köszönettel, ILuska


Kedves Ferenc!

Köszönöm, a nyaktornát naponta 2-3 alkalommal, nyújtást is naponta csinálom valamint a heti 2 masszázs is be van iktatva.A nyaki fájdalom jóval csökkent, a mozgás könnyebb, fejfájás és a fülzúgás-sípolás még megvan, abban nem éreztem egyelőre érdemi változást.

Köszönöm & Üdvözlettel Tamás


Kedves Ferenc!

Elnézést, hogy csak most válaszolok, de határidős munkám volt. Nagyon sokat kellett a gép előtt gubbasztanom, próbáltam sokszor felállni, átmozgatni a gerincem. Nagyon köszönöm a kezelést! Soha ilyen egyenes még nem volt a tartásom. Jegyzetelgetem a pozitív, illetve esetlegesen negatív tapasztalatokat, de ez utóbbiak vélhetően átmenetiek. Pozitív: végre tudok sík felületen - akár a földön, akár egy keményebb ágyon - kényelmesen feküdni a hátamon, nem úgy, mint korábban, amikor úgy éreztem, mintha egy kitinpáncélos bogár lettem volna, és folyton görögtem a csigolyáimon, sehogy sem volt jó. Most mintha egy deszka lennék, illeszkedem a vízszintes felületekhez. A hason fekvés is sokkal jobb, még persze feszülnek a nyakizmok, de egyre jobb lesz. Negatív: a reggeli torna utolsó gyakorlata - fej jobbra/balra döntése közben a karral húzzuk a fülnél - után erősen megfájdul a derekam, de ekkor egy-két derékátmozgató gyakorlattal pufferolom a fájdalmat. A másik negatív - a mi egyáltalán nem biztos, hogy az Atlasprofilax kezelés miatt van: a belek túlzott működése, azaz az emésztés "felgyorsulása". Ez korábban is jellemző volt, most is ért számos pszichés hatás a hétvégén, így egyáltalán nem biztos, hogy ez egy érdemi észrevétel, csak a bolygóideg érintettsége miatt reméltem, hogy talán amiatt van és, hogy átmeneti. Köszönöm a nyújtógyakorlatokat, kinyomtatom, és csinálni fogom.

Üdvözlettel: Imola


Kedves Feri!

Egész hétvégén hevertem, mert neked köszönhetően fájdalom mentesen hódolhattam kedvenc sportomnak, a SIESTÁNAK! Feltöltődtem a holnapi TV szereplésre és kedden délelőtt elkészítem az első írás változatot.

Tisztelettel: Dr. Zoltán


Kedves Feri!

Nagyon örültem a levelednek, nagyon sok mindent kaptam, át fogom nézni!! Én jól vagyok, a nyakam is hosszabb lett, könnyebb most egyenesebben állni... Vérnyomásommal sem foglalkozom, a lelkem is "javult" furcsa módon...

Semmi negatív hatását nem észleltem, javult az állóképességem, naponta csak pár órát alszom és elég ez nekem, egyébként azonnal elalszom, de ennyi elég. Nem vagyok fáradékony, a kedvem kitűnő! Elégedett vagyok! Nagyon köszönöm még egyszer!

Hamarosan írok meg.

Puszi. Natasa.